文献
J-GLOBAL ID:200902045329191074
整理番号:81A0330528
栽培種イチゴのフレーバの質 硫黄化合物の役割
Flavor quality of cultivated strawberries: The role of the sulfur compounds.
著者 (4件):
DIRINCK P J
(State Univ. Gent, Belgium)
,
De POOTER H L
(State Univ. Gent, Belgium)
,
WILLAERT G A
(State Univ. Gent, Belgium)
,
SCHAMP N M
(State Univ. Gent, Belgium)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
29
号:
2
ページ:
316-321
発行年:
1981年03月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)