文献
J-GLOBAL ID:200902045592320890
整理番号:87A0058096
熱安定酵素α-アミラーゼによる澱粉加水分解の至適条件と動力学についての検討
Study of optimum conditions and kinetics of starch hydrolysis by means of thermostable α-amylase.
著者 (4件):
YANKOV D
(Central Lab. Chemical Engineering Bulgarian Academy of Sciences, Sofia, BGR)
,
DOBREVA E
(Inst. Microbiology, Bulgarian Academy of Sciences, Sofia, BGR)
,
BESCHKOV V
(Central Lab. Chemical Engineering Bulgarian Academy of Sciences, Sofia, BGR)
,
EMANUILOVA E
(Inst. Microbiology, Bulgarian Academy of Sciences, Sofia, BGR)
資料名:
Enzyme and Microbial Technology
(Enzyme and Microbial Technology)
巻:
8
号:
11
ページ:
665-667
発行年:
1986年11月
JST資料番号:
A0989B
ISSN:
0141-0229
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)