文献
J-GLOBAL ID:200902046626151673
整理番号:90A0496937
Bacteroides gingivalisコラーゲナーゼへのカカオ豆さや水性抽出物の抑制的影響
Inhibitory effects of aqueous extract of cacao bean husk on collagenase of Bacteroides gingivalis.
著者 (6件):
OSAWA K
(Lotte Central Lab. Co. Ltd., Saitama, JPN)
,
MATSUMOTO T
(Lotte Central Lab. Co. Ltd., Saitama, JPN)
,
MARUYAMA T
(Lotte Central Lab. Co. Ltd., Saitama, JPN)
,
NAITO Y
(Tokyo Dental Coll., Chiba, JPN)
,
OKUDA K
(Tokyo Dental Coll., Chiba, JPN)
,
TAKAZOE I
(Tokyo Dental Coll., Chiba, JPN)
資料名:
Bulletin of Tokyo Dental College
(Bulletin of Tokyo Dental College)
巻:
31
号:
2
ページ:
125-128
発行年:
1990年05月
JST資料番号:
S0750B
ISSN:
0040-8891
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)