文献
J-GLOBAL ID:200902048215781750
整理番号:89A0315880
しょ糖及び脂肪酸のエステルを含む脂質小胞の調製と特性
The preparation and characterization of lipid vesicles containing esters of sucrose and fatty acids.
著者 (6件):
SCHENK P
(Martin-Luther-Univ. Halle-Wittenberg, Halle/Saale, DDR)
,
AUSBORIN M
(Martin-Luther-Univ. Halle-Wittenberg, Halle/Saale, DDR)
,
BENDAS F
(Martin-Luther-Univ. Halle-Wittenberg, Halle/Saale, DDR)
,
NUHN P
(Martin-Luther-Univ. Halle-Wittenberg, Halle/Saale, DDR)
,
ARNDT D
(Zentralinst. Krebsforschung der Akademie der Wissenschaften der DDR, Berlin, DDR)
,
MEYER H W
(Friedrich-Schiller-Univ. Jena, Jena, DDR)
資料名:
Journal of Microencapsulation
(Journal of Microencapsulation)
巻:
6
号:
1
ページ:
95-103
発行年:
1989年01月
JST資料番号:
H0990A
ISSN:
0265-2048
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)