文献
J-GLOBAL ID:200902048883495521
整理番号:87A0036374
りん酸化された(1→4)-α-D-グルカンに対する米こうじ菌のアルファ-アミラーゼ,ジャガイモのホスホリラーゼおよびウサギの筋肉ホスホリラーゼaとbの作用
Actions of Aspergillus oryzae alpha-amylase, potato phosphorylase, and rabbit muscle phosphorylase a and b on phosphorylated (1→4)-α-D-glucan.
著者 (2件):
TAKEDA Y
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
,
HIZUKURI S
(Kagoshima Univ., Kagoshima, JPN)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
153
号:
2
ページ:
295-307
発行年:
1986年10月01日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)