文献
J-GLOBAL ID:200902051112700990
整理番号:92A0743973
ラットにおけるホエー蛋白質および大豆蛋白質の血清コレストロール低下作用の比較
Comparative Studies on the Serum Cholesterol Lowering Action of Whey Protein and Soybean Protein in Rats.
著者 (5件):
NAGAOKA S
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KANAMARU Y
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KUZUYA Y
(Gifu Univ., Gifu, JPN)
,
KOJIMA T
(Meiji Milk Products Co., Ltd., Tokyo, JPN)
,
KUWATA T
(Meiji Milk Products Co., Ltd., Tokyo, JPN)
資料名:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry
(Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry)
巻:
56
号:
9
ページ:
1484-1485
発行年:
1992年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0916-8451
CODEN:
BBBIEJ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)