文献
J-GLOBAL ID:200902052192933996
整理番号:88A0167547
ヒト小腸における消化過程で形成されるふすまフィチン酸の分解産物 消化に及ぼす押出し調理の影響
Degradation products of bran phytate formed during digestion in the human small intestine. Effect of extrusion cooking on digestibility.
著者 (4件):
SANDBERG A-S
(Chalmers Univ. Technology, Goeteborg, SWE)
,
ANDERSSON H
(Univ. Goeteborg, Goeteborg, SWE)
,
CARLSSON N-G
(Chalmers Univ. Technology, Goeteborg, SWE)
,
SANDSTROEM B
(Univ. Goeteborg, Goeteborg, SWE)
資料名:
Journal of Nutrition
(Journal of Nutrition)
巻:
117
号:
12
ページ:
2061-2065
発行年:
1987年12月
JST資料番号:
E0050A
ISSN:
0022-3166
CODEN:
JONUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)