文献
J-GLOBAL ID:200902052260080816
整理番号:92A0263538
タイの伝統的発酵魚ソース(nam pla)から分離した高度好塩性古細菌の特徴
Isolation and characterization of an extremely halophilic archaeobacterium form traditionally fermented Thai fish sauce (nam pla).
著者 (4件):
THONGTHAI C
(Mahidol Univ., Bangkok, THA)
,
MCGENITY T J
(Univ. Leicester, Leicester, GBR)
,
SUNTINANALERT P
(Mahidol Univ., Bangkok, THA)
,
GRANT W D
(Univ. Leicester, Leicester, GBR)
資料名:
Letters in Applied Microbiology
(Letters in Applied Microbiology)
巻:
14
号:
3
ページ:
111-114
発行年:
1992年03月
JST資料番号:
C0081C
ISSN:
0266-8254
CODEN:
LAMIE7
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)