文献
J-GLOBAL ID:200902052295897661
整理番号:85A0104343
シドニー岩ガキ(Crassostrea commercialis)由来のSalmonella charityおよび大腸菌除去に対する水温と塩濃度の効果
Effects of water temperature and salinity on elimination of Salmonella charity and Escherichia coli from Sydney rock oysters (Crassostrea commercialis)
著者 (2件):
ROWSE A J
(Univ. New South Wales, Australia)
,
FLEET G H
(Univ. New South Wales, Australia)
資料名:
Applied and Environmental Microbiology
(Applied and Environmental Microbiology)
巻:
48
号:
5
ページ:
1061-1063
発行年:
1984年11月
JST資料番号:
A0427A
ISSN:
0099-2240
CODEN:
AEMIDF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)