文献
J-GLOBAL ID:200902052958315050
整理番号:92A0464611
米澱粉ゲルの老化に対するレオロジー的特性の速度論的処理と糖類の影響
Kinetic treatment for rheological properties and effects of saccharides on retrogradation of rice starch gels.
著者 (3件):
KATSUTA K
(Niigata Univ., Niigata)
,
MIURA M
(Mitsubishi Kasei Corp., Yokohama, JPN)
,
NISHIMURA A
(Mitsubishi Kasei Corp., Yokohama, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
6
号:
2
ページ:
187-198
発行年:
1992年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)