文献
J-GLOBAL ID:200902053110577778
整理番号:88A0216062
低温貯蔵中のサバにおける発光細菌によるヒスタミンの生成
Histamine formation by luminous bacteria in mackerel stored at low temperatures.
著者 (3件):
MORII H
(Nagasaki Univ., Nagasaki, JPN)
,
CANN D C
(Torry Research Station, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Aberdeen, GBR)
,
TAYLOR L Y
(Torry Research Station, Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, Aberdeen, GBR)
資料名:
日本水産学会誌
巻:
54
号:
2
ページ:
299-305
発行年:
1988年02月
JST資料番号:
F0898A
ISSN:
0021-5392
CODEN:
NSUGAF
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)