文献
J-GLOBAL ID:200902053596498815
整理番号:90A0355257
醗酵において乳化した酸素運搬体を使用する酸素移動の促進機構
Mechanism of enhanced oxygen transfer in fermentation Using emulsified oxygen-vectors.
著者 (4件):
ROLS J L
(Inst. National des Sciences Appliqu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>es, Toulouse, FRA)
,
CONDORET J S
(Inst. National des Sciences Appliqu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>es, Toulouse, FRA)
,
FONADE C
(Inst. National des Sciences Appliqu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>es, Toulouse, FRA)
,
GOMA G
(Inst. National des Sciences Appliqu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>es, Toulouse, FRA)
資料名:
Biotechnology and Bioengineering
(Biotechnology and Bioengineering)
巻:
35
号:
4
ページ:
427-435
発行年:
1990年02月20日
JST資料番号:
D0019A
ISSN:
0006-3592
CODEN:
BIBIAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)