文献
J-GLOBAL ID:200902054798811902
整理番号:91A0413000
ゲランゲルのレオロジー的性質におよぼす1価および2価カチオンの影響
Effect of monovalent and divalent cations on the rheological properties of gellan gels.
著者 (5件):
MORITAKA H
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
FUKUBA H
(Showa Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
KUMENO K
(Nihon Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NAKAHAMA N
(Nihon Women’s Univ., Tokyo, JPN)
,
NISHINARI K
(National Food Research Inst., Ibaraki, JPN)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
4
号:
6
ページ:
495-507
発行年:
1991年03月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)