文献
J-GLOBAL ID:200902054825941147
整理番号:91A0226137
ハイドロコロイドのゲル強度と感覚テクスチャの指標としての加力変形データの評価
Evaluation of force deformation data as indices to hydrocolloid gel strength and perceived texture.
著者 (3件):
NUSSINOVITCH A
(Technion-Israel Inst. Technology, Haifa, ISR)
,
KOPELMAN I J
(Technion-Israel Inst. Technology, Haifa, ISR)
,
MIZRAHI S
(Technion-Israel Inst. Technology, Haifa, ISR)
資料名:
International Journal of Food Science and Technology
(International Journal of Food Science and Technology)
巻:
25
号:
6
ページ:
692-698
発行年:
1990年12月
JST資料番号:
B0863A
ISSN:
0950-5423
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)