文献
J-GLOBAL ID:200902055134742705
整理番号:87A0410443
水溶液におけるシアニジン3,5-ジグルコシド及び四つの3-デオキシアントシアニンの色の安定性と構造の変換
Color stability and structural transformations of cyanidin 3,5-diglucoside and four 3-deoxyanthocyanins in aqueous solutions.
著者 (2件):
MAZZA G
(Research Station, Agriculture Canada, CAN)
,
BROUILLARD R
(Univ. Louis Pasteur, Strasbourg, FRA)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
35
号:
3
ページ:
422-426
発行年:
1987年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)