文献
J-GLOBAL ID:200902056881635400
整理番号:93A0080764
生の澱粉粒子の酵素分解に影響する要因 粒子径の影響
Factors that Affect the Enzymatic Degradation of Natural Starch Granules. Effect of the Size of the Granules.
著者 (4件):
FRANCO C M L
(UNESP, S<span style=text-decoration:overline>a</span>o Jos<span style=text-decoration:overline>e ́</span> do Rio Preto, BRA)
,
DO RIO PRETO S J
(UNESP, S<span style=text-decoration:overline>a</span>o Jos<span style=text-decoration:overline>e ́</span> do Rio Preto, BRA)
,
CIACCO C F
(UNESP, S<span style=text-decoration:overline>a</span>o Jos<span style=text-decoration:overline>e ́</span> do Rio Preto, BRA)
,
GERALDO B
(UNICAMP, Bar<span style=text-decoration:overline>a</span>o Geraldo, BRA)
資料名:
Starch
(Starch)
巻:
44
号:
11
ページ:
422-426
発行年:
1992年11月
JST資料番号:
E0130A
ISSN:
0038-9056
CODEN:
STARDD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)