文献
J-GLOBAL ID:200902058325429810
整理番号:87A0036949
蛋白質の消化研究のためのin vitro法の酵素条件
Enzymatic conditions of an in vitro method to study protein digestion.
著者 (3件):
GAUTHIER S F
(Direction de la Recherche, Agriculture Canada, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
,
VACHON C
(Univ. Laval, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
,
SAVOIE L
(Univ. Laval, Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
51
号:
4
ページ:
960-964
発行年:
1986年07月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)