文献
J-GLOBAL ID:200902059462278159
整理番号:85A0087070
食品,加工食品,食事中の全食物繊維の定量 試験所間試験
Determination of total dietary fiber in foods, food products, and total diets: Interlaboratory study.
著者 (6件):
PROSKY L
(Food and Drug Administration, Washington, DC)
,
ASP N-G
(Univ. Lund, Sweden)
,
FURDA I
(General Mills Inc., MN)
,
DEVRIES J W
(General Mills Inc., MN)
,
SCHWEIZER T F
(Nestl<span style=text-decoration:overline>e ́</span>, Switzerland)
,
HARLAND B F
(Food and Drug Administration, Washington, DC)
資料名:
Journal. Association of Official Analytical Chemists
(Journal. Association of Official Analytical Chemists)
巻:
67
号:
6
ページ:
1044-1052
発行年:
1984年11月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
0004-5756
CODEN:
JANCA2
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)