文献
J-GLOBAL ID:200902059667606884
整理番号:81A0422018
ラットの組織中ヒスタミン量,ヒスチジンデカルボキシラーゼおよびヒスタミンメチルトランスフェラーゼ活性に対する食物中ヒスチジン量の影響
Influence of dietary histidine on tissue histamine concentration, histidine decarboxylase and histamine methyltransferase activity in the rat.
著者 (4件):
LEE N S
(Rutgers Univ., New Jersey)
,
FITZPATRICK D
(Rutgers Univ., New Jersey)
,
MEIER E
(Rutgers Univ., New Jersey)
,
FISHER H
(Rutgers Univ., New Jersey)
資料名:
Agents and Actions
(Agents and Actions)
巻:
11
号:
4
ページ:
307-311
発行年:
1981年07月
JST資料番号:
E0170B
ISSN:
0065-4299
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
スイス (CHE)
言語:
英語 (EN)