文献
J-GLOBAL ID:200902060096872970
整理番号:91A0657962
イカ外套筋の脂質画分中に含まれる抗酸化性物質
A Study of the Antioxidative Substance(s) in Squid Mantle Muscle.
著者 (6件):
KOMATSU I
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
,
YASUDA T
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
,
FUKUNAGA K
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
,
SUZUKI T
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
,
SUZUKI S
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
,
TAKAMA K
(Hokkaido Univ., Hokkaido)
資料名:
日本食品工業学会誌
(Journal of Japanese Society of Food Science and Technology)
巻:
38
号:
7
ページ:
633-639
発行年:
1991年07月
JST資料番号:
F0895A
ISSN:
0029-0394
CODEN:
NSKGAX
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)