文献
J-GLOBAL ID:200902060484342789
整理番号:90A0553879
完熟および低温貯蔵期間中のリンゴにおけるフェノール化合物とその変化
Phenolic compounds and their changes in apples during maturation and cold storage.
著者 (3件):
BURDA S
(Inst. Soil Science and Plant Cultivation, Pulawy, POL)
,
OLESZEK W
(Inst. Soil Science and Plant Cultivation, Pulawy, POL)
,
LEE C Y
(Cornell Univ., New York)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
38
号:
4
ページ:
945-948
発行年:
1990年04月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)