文献
J-GLOBAL ID:200902060574030557
整理番号:81A0045115
調理ずみ豚肉製品の微生物群 公衆衛生の見地から
The microbial flora of ready-to-cook pork products - A public health point of view.
著者 (4件):
SHERIKAR A A
(Bombay Veterinary Coll., India)
,
AJINKYA S M
(Bombay Veterinary Coll., India)
,
KHOT J B
(Bombay Veterinary Coll., India)
,
SHERIKAR A T
(Bombay Veterinary Coll., India)
資料名:
Journal of Food Science & Technology
(Journal of Food Science & Technology)
巻:
16
号:
6
ページ:
228-232
発行年:
1979年11月
JST資料番号:
E0090C
ISSN:
0022-1155
CODEN:
JFSTAB
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)