文献
J-GLOBAL ID:200902061072186380
整理番号:91A0635923
市販の分離大豆蛋白質の電気泳動性,溶解性および機能的特性
Electrophoretic, Solubility, and Functional Properties of Commercial Soy Protein Isolates.
著者 (4件):
ARRESE E L
(UNLP, La Plata)
,
SORGENTINI D A
(UNLP, La Plata)
,
WAGNER J R
(UNLP, La Plata)
,
A<span style=text-decoration:overline>N</span><span style=text-decoration:overline>O ́</span>N M C
(UNLP, La Plata)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
39
号:
6
ページ:
1029-1032
発行年:
1991年06月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)