文献
J-GLOBAL ID:200902061369174348
整理番号:90A0048861
真空包装した牛肉で増殖するLactobacillus sake L13による硫化水素発生に関与する因子
Factors affecting the production of hydrogen sulphide by Lactobacillus sake L13 growing on vacuum-packaged beef.
著者 (3件):
EGAN A F
(CSIRO Division of Food Research, Queensland, AUS)
,
SHAY B J
(CSIRO Division of Food Research, Queensland, AUS)
,
ROGERS P J
(Griffith Univ., Queensland, AUS)
資料名:
Journal of Applied Bacteriology
(Journal of Applied Bacteriology)
巻:
67
号:
3
ページ:
255-262
発行年:
1989年09月
JST資料番号:
A0635A
ISSN:
0021-8847
CODEN:
JABAA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)