文献
J-GLOBAL ID:200902061370139564
整理番号:91A0496525
チーズホエーの逆浸透のファウリング制御に対するプロセスモデルの評価
Evaluation of process models for fouling control of reverse osmosis of cheese whey.
著者 (3件):
VAN BOXTEL A J B
(NIZO (Netherlands Inst. Dairy Research), Ede, NLD)
,
OTTEN Z E H
(NIZO (Netherlands Inst. Dairy Research), Ede, NLD)
,
VAN DER LINDEN H J L J
(NIZO (Netherlands Inst. Dairy Research), Ede, NLD)
資料名:
Journal of Membrane Science
(Journal of Membrane Science)
巻:
58
号:
1
ページ:
89-111
発行年:
1991年05月01日
JST資料番号:
E0669A
ISSN:
0376-7388
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)