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文献
J-GLOBAL ID:200902061544451392   整理番号:93A0020330

市販大豆蛋白質分離物のレオロジー的性質に及ぼす物理的及び化学的要因の影響 蛋白質濃度,吸水能,塩添加及び熱処理

Effect of Physical and Chemical Factors on Rheological Behavior of Commercial Soy Protein Isolates: Protein Concentration, Water Imbibing Capacity, Salt Addition, and Thermal Treatment.
著者 (3件):
WAGNER J R
(UNLP, La Plata, ARG)
SORGENTINI D A
(UNLP, La Plata, ARG)
ANON M C
(UNLP, La Plata, ARG)

資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry  (Journal of Agricultural and Food Chemistry)

巻: 40  号: 10  ページ: 1930-1937  発行年: 1992年10月 
JST資料番号: C0251A  ISSN: 0021-8561  CODEN: JAFCAU  資料種別: 逐次刊行物 (A)
記事区分: 原著論文  発行国: アメリカ合衆国 (USA)  言語: 英語 (EN)
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