文献
J-GLOBAL ID:200902061736450993
整理番号:87A0036925
大麦抽出物のペプチダーゼおよびプロテイナーゼ チーズ熟成に使用しうる酵素剤
Peptidases and proteases in barley extract : A potential source of enzymes for use in cheese ripening.
著者 (3件):
FREY J P
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
,
JOHNSON M E
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
,
MARTH E H
(Univ. Wisconsin-Madison, WI, USA)
資料名:
Milchwissenschaft
(Milchwissenschaft)
巻:
41
号:
8
ページ:
488-489
発行年:
1986年08月
JST資料番号:
D0077A
ISSN:
0026-3788
CODEN:
MILCAD
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
ドイツ (DEU)
言語:
英語 (EN)