文献
J-GLOBAL ID:200902062263727743
整理番号:87A0161290
リンゴ果実の硬度低下抑制のためのフラボノイド配糖体とフェノール性物質の投与
Application of flavonoid glycosides and phenolic acids to suppress firmness loss in apples.
著者 (4件):
LIDSTER P D
(Research Station Agriculture Canada, Nova Scotia, CAN)
,
DICK A J
(Acadia Univ., N.S., CAN)
,
DEMARCO A
(Acadia Univ., N.S., CAN)
,
MCRAE K B
(Research Station Agriculture Canada, Nova Scotia, CAN)
資料名:
Journal of the American Society for Horticultural Science
(Journal of the American Society for Horticultural Science)
巻:
111
号:
6
ページ:
892-896
発行年:
1986年11月
JST資料番号:
A0213A
ISSN:
0003-1062
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)