文献
J-GLOBAL ID:200902064445111520
整理番号:88A0305518
Babcock法,Rose-Gottlieb法,赤外線法による乳脂肪含量測定値および赤外線法による乳蛋白質量測定値に種々の条件がおよぼす影響
Factors affecting differences in milk fat test obtained by Babcock, Rose-Gottlieb, and infrared methods and in protein test from infrared milk analysis.
著者 (3件):
NG-KWAI-HANG K F
(McGill Univ., CAN)
,
MOXLEY J E
(McGill Univ., CAN)
,
VAN DE VOORT F R
(Conseil des Recherches et Serv. Agricoles du Qu<span style=text-decoration:overline>e ́</span>bec, CAN)
資料名:
Journal of Dairy Science
(Journal of Dairy Science)
巻:
71
号:
2
ページ:
290-298
発行年:
1988年02月
JST資料番号:
C0282A
ISSN:
0022-0302
CODEN:
JDSCAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)