文献
J-GLOBAL ID:200902065320488253
整理番号:86A0352146
ビーフステーキの受容性とシェルフライフに対すると殺前の運動,電気刺激,包装トレイの形,陳列温度や期間の影響
Effects of preslaughter exercise, electrical stimulation, type of packaging tray, display temperature, and time on acceptance and shelflife of beef steaks.
著者 (7件):
NORTJE G L
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
,
NAUMANN H D
(Univ. Missouri)
,
NAUDE R T
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
,
NAUDE L
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
,
OOSTHUIZEN W
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
,
JORDAAN E
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
,
GROBLER I
(Animal & Dairy Science Research Inst., South Africa)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
51
号:
1
ページ:
12-15
発行年:
1986年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)