文献
J-GLOBAL ID:200902065812474070
整理番号:86A0352160
氷蔵したそのままのorange roughy(ヒウチダイ科)と,頭部を除いたり,内臓を除いたorange roughyとの比較 官能的,微生物学的,化学的評価
Comparison of whole with headed and gutted orange roughy stored in ice: Sensory, microbiology and chemical assessment.
著者 (4件):
SCOTT D N
(Division of Horticulture and Processing Dep. Scientific and Industrial Research, New Zealand)
,
FLETCHER G C
(Division of Horticulture and Processing Dep. Scientific and Industrial Research, New Zealand)
,
HOGG M G
(Division of Horticulture and Processing Dep. Scientific and Industrial Research, New Zealand)
,
RYDER J M
(Division of Horticulture and Processing Dep. Scientific and Industrial Research, New Zealand)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
51
号:
1
ページ:
79-83,86
発行年:
1986年01月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)