文献
J-GLOBAL ID:200902067106743117
整理番号:88A0355207
無作為抽出したブタ屠体サンプルにおける組成と食味形質の変動および筋肉特性と食味との関係
Variation in composition and palatability traits and relationships between muscle characteristics and palatability in a random sample of pork carcasses.
著者 (6件):
DEVOL D L
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
MCKEITH F K
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
BECHTEL P J
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
NOVAKOFSKI J
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
SHANKS R D
(Univ. Illinois, IL, USA)
,
CARR T R
(Univ. Illinois, IL, USA)
資料名:
Journal of Animal Science
(Journal of Animal Science)
巻:
66
号:
2
ページ:
385-395
発行年:
1988年02月
JST資料番号:
A0857A
ISSN:
0021-8812
CODEN:
JANSAG
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)