文献
J-GLOBAL ID:200902067106990653
整理番号:86A0256054
アミノ配糖体に対するブドウ球菌の感受性に及ぼすMueller-Hinton培地への食塩添加の効果
Effect of NaCl supplementation of Mueller-Hinton broth on susceptibility of Staphylococci to aminoglycosides.
著者 (4件):
CAMPOS J M
(Univ. Pennsylvania)
,
GILL C J
(Children’s Hospital of Philadelphia, PA)
,
HARE R S
(Schering-Plough, New Jersey)
,
MILLER G H
(Schering-Plough, New Jersey)
資料名:
Antimicrobial Agents and Chemotherapy
(Antimicrobial Agents and Chemotherapy)
巻:
29
号:
1
ページ:
152-154
発行年:
1986年01月
JST資料番号:
E0802A
ISSN:
0066-4804
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)