文献
J-GLOBAL ID:200902067149946046
整理番号:81A0304497
アガロース-ゼラチン-水系ゲルのレオロジー的性質
Rheological properties of aqueous agarose-gelatin gels.
著者 (4件):
MORITAKA H
(Showa Women’s Univ., Tokyo)
,
NISHINARI K
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture and Forestry, Tsukuba)
,
HORIUCHI H
(National Food Research Inst. Ministry of Agriculture and Forestry, Tsukuba)
,
WATASE M
(Shizuoka Univ.)
資料名:
Journal of Texture Studies
(Journal of Texture Studies)
巻:
11
号:
3
ページ:
257-270
発行年:
1980年
JST資料番号:
E0291D
ISSN:
0022-4901
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)