文献
J-GLOBAL ID:200902068402108822
整理番号:89A0359343
調理鶏肉の酸化的安定性の評価のための迅速ヘッドスペースガスクロマトグラフ法
Rapid headspace gas chromatographic method for assessment of oxidative stability of cooked chicken meat.
著者 (2件):
ANG C Y W
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, GA, USA)
,
YOUNG L L
(Agricultural Research Serv., U.S. Dep. Agriculture, GA, USA)
資料名:
Journal. Association of Official Analytical Chemists
(Journal. Association of Official Analytical Chemists)
巻:
72
号:
2
ページ:
277-281
発行年:
1989年03月
JST資料番号:
C0268A
ISSN:
0004-5756
CODEN:
JANCA2
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)