文献
J-GLOBAL ID:200902069573908068
整理番号:92A0799506
Gli-D1とGlu-D3位置の遺伝子が欠如した小麦蛋白質の製パン性に及ぼす影響
Effects of the Lack of Proteins Controlled by Genes at the Gli-D1/Glu-D3 Loci on the Breadmaking Quality of Wheat.
著者 (5件):
BENEDETTELLI S
(Agroforestry Inst., CNR, Porano(TR), ITA)
,
MARGIOTTA B
(Germplasm Inst., CNR, Bari, ITA)
,
PORCEDDU E
(Univ. Tuscia, Viterbo, ITA)
,
CIAFFI M
(Univ. Tuscia, Viterbo, ITA)
,
LAFIANDRA D
(Univ. Tuscia, Viterbo, ITA)
資料名:
Journal of Cereal Science
(Journal of Cereal Science)
巻:
16
号:
1
ページ:
69-79
発行年:
1992年07月
JST資料番号:
H0885A
ISSN:
0733-5210
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)