文献
J-GLOBAL ID:200902071462071546
整理番号:82A0006406
ルブソシド(13-O-β-D-グルコシル-ステビオールのβ-D-グルコシルエステル),Rubus chingii Huの甘味成分
Rubusoside (β-D-glucosyl ester of 13-O-β-D-glucosyl-steviol),a sweet principle of Rubus chingii Hu (Rosaceae).
著者 (6件):
TANAKA T
(Hiroshima Univ.)
,
KOHDA H
(Hiroshima Univ.)
,
TANAKA O
(Hiroshima Univ.)
,
CHEN F-H
(Hiroshima Univ.)
,
CHOU W-H
(Hiroshima Univ.)
,
LEU J-L
(South-China Inst. Botany)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
45
号:
9
ページ:
2165-2166
発行年:
1981年09月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)