文献
J-GLOBAL ID:200902072036533806
整理番号:90A0492688
チェダーチーズのミクロフローラおよび可溶性窒素成分に及ぼすホモ乳酸発酵菌の影響
Influence of homofermentative lactobacilli on the microflora and soluble nitrogen components in Cheddar cheese.
著者 (5件):
LEE B H
(Food Research & Development Centre, Agriculture Canada, Quebec, CAN)
,
LALEYE L C
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
,
SIMARD R E
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
,
MUNSCH M-H
(Univ. Laval, Quebec, CAN)
,
HOLLEY R A
(Food Research Centre, Agriculture Canada, Ontario, CAN)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
55
号:
2
ページ:
391-397
発行年:
1990年03月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)