文献
J-GLOBAL ID:200902072735728230
整理番号:92A0047658
餌料中過剰のビタミンEが,筋肉中の細胞のα-トコフェロール貯蔵と,肉質に及ぼす効果
Effects of Supranutritional Dietary Vitamin E Levels on Subcellular Deposition of α-Tocopherol in the Muscle and on Pork Quality.
著者 (7件):
ASGHAR A
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
GRAY J I
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
BOOREN A M
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
GOMAA E A
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
ABOUZIED M M
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
MILLER E R
(Michigan State Univ., MI, USA)
,
BUCKLEY D J
(Univ. Coll., Cork, IRL)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
57
号:
1
ページ:
31-41
発行年:
1991年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)