文献
J-GLOBAL ID:200902073075612167
整理番号:91A0253513
ヒートショックを加えたlactobacillusけん濁液によるSaint-Paulinチーズ変種の促熟
Accelerated ripening of a Saint-Paulin cheese variant by addition of heat-shocked lactobacillus suspensions.
著者 (4件):
CASTANEDA R
(INRA, Jouy-en-Josas, FRA)
,
VASSAL L
(INRA, Jouy-en-Josas, FRA)
,
GRIPON J-C
(INRA, Jouy-en-Josas, FRA)
,
ROUSSEAU M
(INRA, Jouy-en-Josas, FRA)
資料名:
Netherlands Milk and Dairy Journal
(Netherlands Milk and Dairy Journal)
巻:
44
号:
2
ページ:
49-62
発行年:
1990年
JST資料番号:
H0210A
ISSN:
0028-209X
CODEN:
NMDJA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
オランダ (NLD)
言語:
英語 (EN)