文献
J-GLOBAL ID:200902074342180138
整理番号:87A0478981
とうもろこし澱粉の糊化挙動に対するアニーリングの影響に関する示差走査熱量法研究
A differential scanning calorimetry study on the effect of annealing on gelatinization behavior of corn starch.
著者 (4件):
KRUEGER B R
(Univ. Nebraska, NB, USA)
,
KNUTSON C A
(ARS, USDA, IL, USA)
,
INGLETT G E
(ARS, USDA, IL, USA)
,
WALKER C E
(Univ. Nebraska, NB, USA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
52
号:
3
ページ:
715-718
発行年:
1987年05月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)