文献
J-GLOBAL ID:200902074499105563
整理番号:92A0467888
オレンジ果汁のモデル溶液中のフェルラ酸からの4-ビニルグアヤコール形成経路
Pathways of 4-Vinylguaiacol Formation from Ferulic Acid in Model Solutions of Orange Juice.
著者 (5件):
PELEG H
(Hebrew Univ. Jerusalem, Rehovot, ISR)
,
NAIM M
(Hebrew Univ. Jerusalem, Rehovot, ISR)
,
ZEHAVI U
(Hebrew Univ. Jerusalem, Rehovot, ISR)
,
ROUSEFF R L
(Univ. Florida, Florida)
,
NAGY S
(Citrus Research and Education Center, Florida)
資料名:
Journal of Agricultural and Food Chemistry
(Journal of Agricultural and Food Chemistry)
巻:
40
号:
5
ページ:
764-767
発行年:
1992年05月
JST資料番号:
C0251A
ISSN:
0021-8561
CODEN:
JAFCAU
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)