文献
J-GLOBAL ID:200902074629620740
整理番号:89A0576297
動的粘度測定値による濃厚液状系食品の食感の特徴
Characterization of the perceived texture of thickened systems by dynamic viscosity measurements.
著者 (5件):
RICHARDSON R K
(Cranfield Inst. Technology, Bedford, GBR)
,
MORRIS E R
(Cranfield Inst. Technology, Bedford, GBR)
,
ROSS-MURPHY S B
(Unilever Research, Bedford, GBR)
,
TAYLOR L J
(Unilever Research, Bedford, GBR)
,
DEA I C M
(Leatherhead Food Research Assoc., Surrey, GBR)
資料名:
Food Hydrocolloids
(Food Hydrocolloids)
巻:
3
号:
3
ページ:
175-191
発行年:
1989年06月
JST資料番号:
E0877B
ISSN:
0268-005X
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)