文献
J-GLOBAL ID:200902075391399303
整理番号:86A0376752
でんぷんの加水分解およびD-グルコースのエタノールへの発酵過程における水素同位体分画
Hydrogen isotope fractionation during the hydrolysis of starch and the fermentation of D-glucose to ethanol.
著者 (4件):
MARTIN G J
(Univ. Nantes, France)
,
ZHANG B
(Univ. Nantes, France)
,
SAULNIER L
(Inst. National de la Recherche Agronomique, France)
,
COLONNA P
(Inst. National de la Recherche Agronomique, France)
資料名:
Carbohydrate Research
(Carbohydrate Research)
巻:
148
号:
1
ページ:
132-136
発行年:
1986年04月01日
JST資料番号:
B0929A
ISSN:
0008-6215
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
短報
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)