文献
J-GLOBAL ID:200902075812946392
整理番号:81A0001171
果実フレーバ付香の飲料とケーキの認識,感知されたフレーバの強さおよび心地良さに対する色素と香料の影響
Effects of colorants and flavorants on identification, perceived flavor intensity, and hedonic quality of fruit-flavored beverages and cake.
著者 (3件):
DuBOSE C N
(U.S. Army Natick Research & Development Command, MA)
,
CARDELLO A V
(U.S. Army Natick Research & Development Command, MA)
,
MALLER O
(U.S. Army Natick Research & Development Command, MA)
資料名:
Journal of Food Science
(Journal of Food Science)
巻:
45
号:
5
ページ:
1393-1399,1415
発行年:
1980年09月
JST資料番号:
C0005A
ISSN:
0022-1147
CODEN:
JFDSAZ
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)