文献
J-GLOBAL ID:200902075927892881
整理番号:93A0025155
真空包装ビーフボロニヤソーセージの保存性,食味性,物理的性に及ぼす乳酸ナトリウムの影響
Some effects of sodium lactate on shelf-life, sensory, and physical characteristics of vacuum-packaged beef bologna.
著者 (5件):
BREWER M S
(Univ. Illinois, IL)
,
MCKEITH F
(Univ. Illinois, IL)
,
MARTIN S E
(Univ. Illinois, IL)
,
DALLMIER A W
(Great Lakes Chemical, IN)
,
WU S Y
(Univ. Illinois, IL)
資料名:
Journal of Food Quality
(Journal of Food Quality)
巻:
15
号:
5
ページ:
369-382
発行年:
1992年10月
JST資料番号:
A0984B
ISSN:
0146-9428
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
アメリカ合衆国 (USA)
言語:
英語 (EN)