文献
J-GLOBAL ID:200902077583149079
整理番号:88A0165637
呈味性ペプチド II フェニルアラニンおよびチロシン含有ペプチドの苦味
Studies on flavored peptides. Part II. Bitterness of phenylalanine- and tyrosine-containing peptides.
著者 (8件):
ISHIBASHI N
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
SADAMORI K
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
YAMAMOTO O
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
KANEHISA H
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
KOUGE K
(Sanshin Chemical Industrial Co., Ltd., Yamaguchi, JPN)
,
KIKUCHI E
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
OKAI H
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
,
FUKUI S
(Hiroshima Univ., Higashihiroshima, JPN)
資料名:
Agricultural and Biological Chemistry
(Agricultural and Biological Chemistry)
巻:
51
号:
12
ページ:
3309-3313
発行年:
1987年12月
JST資料番号:
G0021A
ISSN:
0002-1369
CODEN:
ABCHA6
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
日本 (JPN)
言語:
英語 (EN)