文献
J-GLOBAL ID:200902079919716948
整理番号:90A0594761
バナナ(Musa cavendishii,var enana)のチロシナーゼ,ペルオキシダーゼ活性に及ぼす各種熱処理の影響
Effects of some thermal treatments on polyphenoloxidase and peroxidase activities of banana (Musa cavendishii, var enana).
著者 (3件):
CANO P
(Inst. Fr<span style=text-decoration:overline>i ́</span>o (CSIC), Madrid, ESP)
,
MARIN M A
(Inst. Fr<span style=text-decoration:overline>i ́</span>o (CSIC), Madrid, ESP)
,
FUSTER C
(Inst. Fr<span style=text-decoration:overline>i ́</span>o (CSIC), Madrid, ESP)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
51
号:
2
ページ:
223-231
発行年:
1990年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)