文献
J-GLOBAL ID:200902080313944811
整理番号:83A0330546
悪条件下における粉乳の保存 I リジンおよびその他必須アミノ酸損失量の化学的,微生物学的方法による決定
Storage of milk powders under adverse conditions. 1. Losses of lysine and of other essential amino acids as determined by chemical and microbiological methods.
著者 (3件):
HURRELL R F
(Nestl<span style=text-decoration:overline>e ́</span> Products Technical Assistance Co. Ltd., Switzerland)
,
FINOT P A
(Nestl<span style=text-decoration:overline>e ́</span> Products Technical Assistance Co. Ltd., Switzerland)
,
FORD J E
(National Inst. Research in Diarying, UK)
資料名:
British Journal of Nutrition
(British Journal of Nutrition)
巻:
49
号:
3
ページ:
343-354
発行年:
1983年05月
JST資料番号:
B0336A
ISSN:
0007-1145
CODEN:
BJNUA
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)