文献
J-GLOBAL ID:200902080847029159
整理番号:89A0083755
マンゴー(Mangifera indica)ペクチンのin situの脱エステル化に影響する因子
A study of factors affecting in-situ de-esterification of mango (Mangifera indica) pectin.
著者 (4件):
KING K
(Univ. nottingham, Leicestershire, GBR)
,
NORTON G
(Univ. nottingham, Leicestershire, GBR)
,
MITCHELL J R
(Univ. nottingham, Leicestershire, GBR)
,
CAYGILL J
(Univ. nottingham, Leicestershire, GBR)
資料名:
Journal of the Science of Food and Agriculture
(Journal of the Science of Food and Agriculture)
巻:
45
号:
3
ページ:
231-241
発行年:
1988年
JST資料番号:
C0351A
ISSN:
0022-5142
CODEN:
JSFAAE
資料種別:
逐次刊行物 (A)
記事区分:
原著論文
発行国:
イギリス (GBR)
言語:
英語 (EN)